Tarieven

Oefentherapie wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Het is afhankelijk van uw polis en uw zorgverzekeraar hoeveel behandelingen vergoed worden. Kinderoefentherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Dit gaat niet ten koste van uw eigen risico. Mocht u meer behandelingen nodig hebben dan uw zorgverzekeraar vergoedt, worden de volgende tarieven in rekening gebracht.

Het verzuimtarief kan in rekening gebracht worden als een behandeling niet 24 uur van te voren geannuleerd is. Dit tarief is voor uw eigen rekening.

Zitting methode Cesar/Mensendieck€ 39,00
Zitting Kinderoefentherapie€ 51,00
Screening Methode Cesar/Mensendiek€ 15,00
Intake en onderzoek€ 51,00
overleg ouders / leerkracht kinderoefentherapie€ 39,00
Eenmalig oefentherapeutisch onderzoek€ 64,00
Toeslag voor thuis behandeling€ 10,00
Verzuimtarief75% van het normale tarief

Vergoedingen

Kinderen onder de 18 jaar:

Bij een chronische indicatie (Chronische lijst van aandoeningen fysiotherapie):
De therapie wordt vanuit de basisverzekering vergoed. Dit gaat niet ten koste van uw eigen risico.
Bij een niet-chronische indicatie:
De eerste 18 behandelingen van de therapie worden vanuit het basispakket vergoed. Dit gaat niet ten koste van uw eigen risico. Mochten meer behandelingen nodig zijn worden deze vergoed vanuit een eventuele aanvullende verzekering. Het is afhankelijk van uw polis en uw zorgverzekeraar hoeveel behandelingen vergoed worden.

18 jaar en ouder:

Bij een chronische indicatie (Chronische lijst van aandoeningen fysiotherapie):
De eerste 20 behandelingen van de therapie worden vanuit de eventueel aanvullende verzekering vergoed. Het is afhankelijk van uw polis en uw zorgverzekeraar hoeveel behandelingen vergoed worden. Vanaf de 21ste behandeling worden de behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering.
Bij een niet-chronische indicatie:
De therapie wordt vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Het is afhankelijk van uw polis en uw zorgverzekeraar hoeveel behandelingen vergoed worden.

Contracten

De Praktijk heeft met alle zorgverzekeraars een overeenkomst voor Oefentherapie 2024 afgesloten.